اخر عشرة مواضيع :         [لأول مرة / صوتي ومفرغ] (العشر الأواخر من رمضان 1) لسماحة الشيخ العلامة: صالح بن محمد (اخر مشاركة : ام ريان الأثرية - عددالردود : 0 - عددالزوار : 349 )           »          انتصف رمضان ... فماذا قدمت !! للعلامة صالح الفوزان - حفظه الله (اخر مشاركة : ام ريان الأثرية - عددالردود : 0 - عددالزوار : 295 )           »          تزوج امرأة بدون ولي (اخر مشاركة : ام ولاء - عددالردود : 2 - عددالزوار : 563 )           »          غرفة إيمان فلاحة (اخر مشاركة : خادمة الدعوة - عددالردود : 0 - عددالزوار : 543 )           »          الدخول من أكثر من اسكايب (اخر مشاركة : خادمة الدعوة - عددالردود : 0 - عددالزوار : 470 )           »          شرح لكيفية دخول قاعة الفردوس على all 2 chat من الكمبيوتر (اخر مشاركة : مــسلمة - عددالردود : 3 - عددالزوار : 1251 )           »          كيف تعرف أن الله يحبك؟ (اخر مشاركة : مــسلمة - عددالردود : 1 - عددالزوار : 560 )           »          هل يعذب الإنسان في قبره (اخر مشاركة : خادمة الدعوة - عددالردود : 1 - عددالزوار : 445 )           »          تصميم اباجورة جميلة جدا (اخر مشاركة : خادمة الدعوة - عددالردود : 1 - عددالزوار : 525 )           »          طريقة جميلة ورائعه للإناره بالشموع (اخر مشاركة : خادمة الدعوة - عددالردود : 1 - عددالزوار : 734 )           »         
Click to Visit

شبكة الواحات / أكاديمية الواحات للتدريب والاستشارات / الواحات الصوتية / الغرف الإسلامية / أفضل الغرف الصوتية Best Rooms

 

 




اكتبي إسم القسم أو الدرس التى تريدى الوصول إليه في المنتدى ثم ابحث لتصلي سهوله
الإهداءات

 
 
أدوات الموضوع طرق عرض الموضوع
Prev المشاركة السابقة   المشاركة التالية Next
قديم 27-04-11, 04:37 AM   #1
Our Lord accept from us
كباب حلة مع خبز الصاج بالصور *_*











و قدمته هنا مع بطاطس شيبس و عيش الصاج


و دى المقادير اللى استخدمتها :





>
المقادير :



1/2 كيلو لحم مقطع مكعبات صغيرة (كباب حلة)



1بصلة مفرومة يعنى حوالى 4 ملاعق




2 ملعقة ثوم مفروم



1 ملعقة ملح - 1 ملعقة فلفل ابيض - 1 ملعقة فلفل اسود -



1 ملعقة بهارات لحمة - 1 ملعقة كمون - 1/2 ملعقة حبهان مطحون


2 ملعقة كبيرة سمن


كوب ماء






الطريقة :




يتبل اللحم بالبهارات و الفلفل و الملح و الحبهان المطحون
و يتخلط كويس







ننزل بالبصل على النار مع السمنة







لما تاخد لون دهبى خفيف ننزل بالثوم








و بعدين ننزل باللحمة نشوحها شويه مع البصل و الثوم


و بعدين ننزل بكوب الماء









و نسيبها لغايه ما تنشف مايتها








اقولكم بئا على طريقة خبز الصاج اللى قدمته معاه







المقادير:


3 كوب دقيق


كوب ماء دافى


قطعة خميرة بيرة بحجم البندقة او م ك خميرة جافة


م ص سكر


م ص ملح


زيت للفرد و التشكيل






الطريقة :



اولا نعمل الخميرة الاوليه


ناخد الخميرة مع السكر و ربع كوب ماء دافى


و تذوب


و بعدين نضيف 4 م دقيق


و نتركها خمس دقايق تتفاعل


نعجن الدقيق مع الخميرة و الماء لغاية ما تصبح عجين طرية


و تفرد بالزيت


و انا سوتها على النار مباشرة


عملت ايه ؟


جبت صينية و دهنتها زيت و قلبتها على النار


و عليها سويت الخبز


بالشكل دا







و دا شكله النهائى







و دا كباب الحلة فى الاخر



و اتفضلو معايا












إذا عرفت الله حق المعرفة وقع في قلبك الرضا عنه سبحانه

التعديل الأخير كان بواسطة : سبيل الخيرات بتاريخ 27-04-11 الساعة 04:41 AM.
سبيل الخيرات غير متصل   رد باقتباس
 

عدد الأعضاء الحاليين الذين يشاهدون محتوى هذا الموضوع : 1 ( 0 عضو و 1 ضيوف )
 

(مشاهدة الكل عدد الذين شاهدوا هذا الموضوع : 12 :
, , , , , , , , , , ,
أدوات الموضوع
طرق عرض الموضوع

تعليمات المشاركة
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is متاحة
رمز [IMG] متاحة
رمز HTML معطلة

الانتقال إلى


الساعة الآن: 07:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.